La importància de tenir una assegurança de vida

La importància de tenir una assegurança de vida

Moltes persones han perdut els seus éssers estimats avui dia per la pandèmia que afecta a gairebé tothom, persones que han mort sense tenir moltes de les seves coses a el dia, entre elles un testament o una assegurança de vida que pugui ajudar els seus supervivents en la seva absència.


I és que en l’actualitat hi ha una gran quantitat de persones que es troben passant-la molt malament perquè han perdut moltes de les seves seguretat, el seu treball, els seus éssers de vida, els seus assegurances mèdiques, així que cal ser previnguts i pensar una mica en el futur, al menys aquesta ha de ser un dels ensenyaments que ha de deixar la pandèmia en tots nosaltres.

Les assegurances de vida són molt fàcils de pagar


En l’actualitat hi ha moltes empreses que ofereixen la possibilitat d’adquirir una assegurança de vida, i els mateixos s’adapten als ingressos de les persones, de manera que no necessàriament has de ser milionari per tenir una bona assegurança de vida, i és que es tracta d’una assegurança que es paga en quotes mensuals, addicional a això tu tries la suma que vols que rebin les teves beneficiaris.

També és molt important deixar molt bé estipulat qui seran els beneficiaris de l’assegurança de vida i en quin percentatge es farà aquest benefici i que algú responsable sàpiga sobre aquesta assegurança o de preferència que ningú ho sàpiga, sinó que si s’arriba perdre la vida, llavors l’empresa d’assegurances es comuniqui directament amb els beneficiaris.


I és que s’han donat molts casos en què alguns beneficiaris pro l’afany de cobrar ràpid els diners de l’assegurança de vida d’un familiar, l’assassinen, per això és que cal saber bé a qui se li deixa aquests diners, i ho millor és fer les coses sense haver de dir-ho.

Tenir un testament és un acte de previsió


Els testaments són molt importants, i és que encara que no es tingui certa edat avançada en la qual es considera ja s’està molt a prop de la mort, sinó també a qualsevol edat, especialment quan es comencen a adquirir béns i es comença a consolidar un patrimoni .


I és que gràcies a un testament els diners que tinguis en vida serà passat just a qui ho desitgis quan ja no estiguis en aquest pla terrenal, es tracta d’una decisió que pot evitar molts problemes en el futur, especialment entre famílies.


Perquè amb un testament s’evita el problema que alguns familiars s’apoderin dels teus béns i que altres no gaudeixin de la mateixa, a més si el teu desig és que alguna persones que no té una filiació amb tu, pugui ser també beneficiari del teu testament.

Tenir estalvis pot ser beneficiós també


En plena època de pandèmia vam veure com moltes persones a l’quedar-se sense feina es van quedar pràcticament al carrer, ja que vivien de el dia a dia, el que suposa pensar que eren persones que mai van pensar que s’anaven a quedar sense feina i que desconeixien el concepte de l’estalvi.

De manera que s molt important poder tenir estalvis que ens permetin enfrontar certes situacions inesperada, com un acomiadament laboral, una malaltia i fins i tot la mort d’un familiar.

error: Content is protected !!